Iskanje po spletni trgovini
Filters

Downloads

Izberi pogled
Razvrsti
Prikazov na stran

Ditka - Ne spreminjaj me

Ne spreminjaj me. To sem jaz. Taka sem. Po svoji poti grem, poslušam le srce. Sama sem na svetu brez laži. To niso sanje. Ni me strah želja. Ne skrivam se Se zate borim. Srečna sem ker čutim tvojo dlan. Prisluhni mi, zdaj je najin čas, greva nekam vstran. Ostani nocoj z mano na poti. Srečne zvezde svetijo le nama zdaj. Verjemi nocoj za ljubezen dam ti vse, čisto vse.
od 4,00 €

Ditka - Ljubi me kot sonce sije

V sebi čutim še daljave in nemir minulih let, le ob tebi se prebujam, kakor se odpira cvet. Včasih slišim klic demonov in nebeški smeh kitar, s tabo pa ustavljam ure, ki jih žene čas vladar.
od 4,00 €

Ditka - Bližina

Na vrtu, ki ve za ljubezen, cvetijo le rože rdeče. V naročju te sanjske podobe umrla bi rada od sreče. Naj topli dež tvojih poljubov me sredi poletja ujame. Naj veter, ki dviga nevihto, še zadnjo tančico mi sname.
od 4,00 €

Ditka - Vesela

Kako sem jaz po cesti šla in se lepo imela. Nihče takrat ni vedel prav, kje znotraj sem vesela. Sem s sabo nesla kako stvar, ki se naseli v glavi, je bil pod bluzo kje pečat, ki ga poljub napravi? Kako sem jaz po cesti šla in se lepo imela. Nihče takrat ni vedel prav, kje znotraj sem vesela.
od 4,00 €

Ditka - Nihče ne ve

Nihče ne ve o deklici, ki bosa gre čez travnike. Nihče ne ve o deklici, ki nemo tam čez reko zre. Nihče ne ve in ti ne veš, ki z mano si in te skrbi, ko druga sem in spet bežim tja daleč čez – v jesenski dež.
od 4,00 €

Ditka - Drugi breg želja

Ali naju nosi luna, ki je vajena vsega? Ali pa je drobna zvezda, ki jo gledava oba? Ali naju vodi ptica, ki se jutra veseli? Ali naju žene veter, ki popotnika hladi?
od 4,00 €

Ditka - Demon ljubezni

Vzemi podobe iz moje mladosti in sanje iz časov, ko upam. Moje srce je tam polno radosti, kot dete lahko še zaupam. Pridi spet čarna iz tiste bližine po moje plešoče korake. Tamkaj naj vigred nikoli ne mine, naj drugi zamujajo vlake.
od 4,00 €

Ditka - Cable car

Day by day the same old story The same old way and I can’t ignore it Where should I be to break free? Week by week I try to realize That I’m not a freak, if I don’t recognize Their point of view, I just wanna break trough.
od 4,00 €

Ditka - Dober dan življenje (INSTRUMENTAL)

Življenje, veliko, visoko, večno, kličem ti: Dober dan! in ti ponujam roko za srečno skupno vandranje kdovekam – skozi solzenja, svetenja, zorenja, na severni in na južni tečaj, v dolino solz in na goro vstajenja in zmeraj znova k sebi nazaj.
od 4,00 €

Ditka - Dreamer

I’d like to feel the wind on my skin, The fire in my heart. I’d like to hear the sound of life, The rhythm of my mind. I wanna do the things, might be wrong, Feel the thrill in my body. I wanna do the things, maybe crazy, Doing with somebody.
od 4,00 €

Ditka - I like it

od 3,50 €

Ditka - Ljubim

Ljubim svilo tvoje kože, ko po njej moj prst drsi, čutim tiste drobne mravlje, ki si iščejo poti. Ljubim toplo sled jezika, ki mi nežno šepeta, čutim plimo nore želje, ki prevzela je oba.
od 4,00 €

Ditka - My guitar

What can I do with my guitar? How can I make her speak to tell me where you are? It makes me wonder… What can I play on my guitar, still I wonder. Which are the magic tunes that tell me who you are?
od 4,00 €

Ditka - Ne bodi kot drugi

Prinesi mi rože, ki divje cvetijo, odpelji me v goro, kjer škrati živijo. Pokaži mi zvezdo z mojim imenom, zloži mi pesem z bizarnim refrenom. Povabi me včasih v kraje neznane, mi zjutraj pod okno pripelji cigane. Povej mi o sanjah četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne.
od 4,00 €

Ditka - Nekaj je v zraku

Nekaj je v zraku. Lepega. Nežnega. Mimobežnega. Nekaj je v zraku. Čuti se. Sluti. Kot dih in drget. Kot šum in šepet v slednji minuti.
od 4,00 €

Ditka - Po poljube

od 4,00 €

Ditka - Silence

Feelin' like a bird that can not fly, Locked in my cage all I can do is try. I try deep down in the ocean, but I can not breath. This annoying silence is all I can feel. Take me anywhere, take me higher. Take me from this misery, that's my desire. Take me anywhere from this silence. When I will hear the melody I know I'm alive.
od 4,00 €

Ditka - Školjka

Školjka si na belem produ hrepenenja, drobna školjka si z neskončnim morjem v sebi. Školjka, s peno sle odkrivanja odhajajočih, z vdanostjo molitve čakajočih… S kletvijo mornarjev, besnostjo orkana, z negotovostjo daljin in z zbranostjo pristana; školjka si..
od 4,00 €

Ditka - So fine

I've got faith in me, say, I wanna little of energy ‘cause I am fit as a fiddle. It comes from me for sure, hey! Do you wanna little more? I’ve got love inside, say, I wanna little of paradise, right in the middle, I feel so much alive.
od 4,00 €

Ditka - Vabilo

Lahko prideš v sanje, ljubezen ne spi. Lahko prideš zmeraj, ko noč se spusti. Lahko prideš v mislih, saj pesem poznaš. Lahko prideš zmeraj, saj ključe imaš.
od 3,50 €

Ditka - Vabilo (Wav)

Lahko prideš v sanje, ljubezen ne spi. Lahko prideš zmeraj, ko noč se spusti. Lahko prideš v mislih, saj pesem poznaš. Lahko prideš zmeraj, saj ključe imaš.
4,00 €

Ditka - Vabilo (Mp3)

Lahko prideš v sanje, ljubezen ne spi. Lahko prideš zmeraj, ko noč se spusti. Lahko prideš v mislih, saj pesem poznaš. Lahko prideš zmeraj, saj ključe imaš.
3,50 €

DITKA- WARM HEARTS- CHRISTMAS TIME (WAV)

Glasba in besedilo: Ditka Aranžma: Gorazd Čepin Izid skladbe: december 2019
4,00 €

Zoži izbor:

Počisti vse
Ne zamudi mojega koncerta