Iskanje po spletni trgovini
Filters

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine ditkamusic.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino ditkamusic.com (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja GOGO MUSIC Gorazd Čepin s.p. Partizanska cesta 4 2390 Ravne na Koroškem ID za DDV: SI 156 931 39
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine ditkamusic.com, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine, urejajo poslovni odnos med ditkamusic.com.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Vsi pogoji poslovanja, ki so zapisani na spletni strani so veljavni v vsakem trenutku! Pridržujemo si pravico, da te pogoje brez predhodnega obvestila tudi spremenimo.

Za vse tekste, opise, specifikacije in spremembe opisov izdelkov na strani www.ditkamusic.com odgovarjajo naši dobavitelji. Za neažurno sporočanje sprememb so prav tako odgovorni dobavitelji izdelkov.

Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino ditkamusic.com prek elektronske pošte postane obiskovalec gost ditkamusic.com, s potrjeno registracijo v spletno trgovino ditkamusic.com pa postane član ditkamusic.com. Tako gost kot član ditkamusic.com (v nadaljevanju tudi uporabnik) pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini ditkamusic.com.

Obiskovalec lahko registracijo za člana ditkamusic.com opravi tako prek spleta kot prek mobilne aplikacije ditkamusic.com, enkratni vpis kot gost ditkamusic.com pa je omogočen samo prek spleta.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član ditkamusic.com pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana ditkamusic.com nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na [email protected]. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.


Dostopnost informacij

Ditkamusic.com se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

  • podatke o podjetju ditkamusic.com (ime in sedež podjetja, matična številka),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
  • dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  • pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
  • cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
  • način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43. členom ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43. členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
  • pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Lastnik spletne trgovine

GOGO MUSIC
Gorazd Čepin s.p.

Partizanska cesta 4
2390 Ravne na Koroškem
ID za DDV: SI 156 931 39